Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Τρομοκρατημένοι οι πολιτικοί «οχυρώνουν» τη Βουλή!Από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τα οχυρωματικά έργα γύρω από το Κοινοβούλιο ενόψει του συλλαλητηρίου της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Στην πλατεία Συντάγματος με το πρώτο φως της ημέρας αστυνομικοί ξεκίνησαν να τοποθετούν τα γνωστά κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή, ενώ τρεις κλούβες έχουν πάρει ήδη θέση στη Β. Σοφίας.
Εκτός όμως από τα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από το μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, στο σημείο αναμένεται να παραταχθούν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Περιμετρικά της Βουλής θα παραταχθούν διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτραπεί το σχέδιο των διαδηλωτών που θα προσπαθήσουν να περικυκλώσουν τη Βουλή.
Στόχος της Αστυνομίας είναι να μην καταφέρουν να μπουν οι διαδηλωτές στη Βουλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: