Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Το μέλλον δε θα ρθεί από μονάχο του έτσι νετο-σκετο αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς από τα βράγχια κομσομόλε άρπαξέ το απ'την ουρά του πιονιέροι κι εσείς 
 Πόλεμος δεν είναι μόνο όπως θαρρείς εσύ να λες ναι - ναι στα μέτωπα με βολές πολυβόλου της φαμίλιας του σπιτικού η επίθεση για μας μικρότερη απειλή δεν είναι διόλου 
Μαγιακόβσκι-Ρίτσος 

 Συνάδελφοι Πυροσβέστες Τις τελευταίες ώρες συντελείτε ένα νέο... έγκλημα εις βάρος της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας.
 Οι διαχειριστές της κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν, οι Τροικανοί υπηρέτες του άγριου κόσμου των αγορών, των τραπεζιτών και των παγκόσμιων κερδοσκόπων, προχωρούν στο δεύτερο μεγάλο κτύπημα απέναντι στη ζωή μας.
 Με τον μπαμπούλα της δήθεν χρεωκοπίας, που ήδη βιώνουν τα χρεωκοπημένα νοικοκυριά μας, η Ειδικού Σκοπού Κυβέρνηση, εξαπολύει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 για να ισοπεδώσει τη ζωή μας και να μας γυρίσει χρόνια πίσω το βιοτικό μας επίπεδο.
 Συνάδελφοι Στο ήδη χιλιοτσεκουρεμένο εισόδημά μας, αύριο θα προστεθεί άλλη μιά σφαγή της τάξης του 10% με την "τακτοποίηση των ειδικών μισθολογίων".
Ο οργανισμός μας θα μπεί πάλι στην πρέσσα, με μειώσεις στις προσλήψεις, με αλλαγές στις βαθμολογικές και μισθολογικές προαγωγές.
 Παράλληλα με άλλες διατάξεις έρχονται άγριες περικοπές στις συντάξεις και άγριος περιορισμός στην κοινωνική περίθαλψη.
Τέλος ανατρεπονται οι εργασιακές σχέσεις με χαρακτήρα μεσαίωνα, ενώ βγαίνει στο σφυρί το μέγιστο της δημόσιας περιουσίας.
 Συνάδελφοι Η πολιτική αυτή δεν έχει τέλος. Κάθε τρίμηνο θα έρχεται ο μπαμπούλας της χρεοκοπίας, θα μας αρπάζουν ένα κομμάτι της ζωής μας, θα μας φορτώνουν δάνεια για να πληρώνουμε τους τόκους των παλαιότερων δανείων και ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται.
Και ενώ εμείς εξαθλειωνόμαστε, οι νέοι μαυραγορίτες της Νέας Τάξης θα γίνονται πλουσιότεροι. Φτάνει πιά.
 ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ να στείλουμε δυνατά τη φωνή μας στους Εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο.
Αύριο το απόγευμα 17.00 ΟΛΟΙ μαζί στο Προσκλητρήριο των Σωματείων στην Πλατεία Συντάγματος.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Anti-ntp :Φέρτε και τα πυροσβεστικά μαζι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: