Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Financial Times: Ελλάδα, η πρώτη αποικία της Ευρώπης


«Την πρώτη αποικία της ευρωζώνης» χαρακτηρίζουν οι Financial Times τη χώρα μας σε άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει εάν θέλει δημοκρατία».

«Όταν ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε πρότεινε η Ελλάδα να αναβάλει τις εκλογές ως προϋπόθεση για την παροχή επιπλέον βοήθειας, ήξερα ότι κατά βάθος το παιχνίδι θα τελείωνε σύντομα. Είμαστε σε ένα σημείο όπου η επιτυχία δεν είναι πλέον συμβατή με τη δημοκρατία» αναφέρει ο αρθρογράφος Βόλφγκανκ Μουνχάο.

«Η ευρωζώνη θέλει να επιβάλλει την επιλογή της στην κυβέρνηση της Ελλάδας – την πρώτη αποικία της ευρωζώνης» συμπληρώνει με καυστικούς τόνους ο ίδιος, αναφέροντας ότι οι εταίροι της Ελλάδας (με την ανησυχία πως μια νέα κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει τη συμφωνία) ζητούν διαβεβαιώσεις που είναι απίστευτα ακραίες.

Παράλληλα, αναφέρει πως «η ίδια η Γερμανία δεν θα ήθελε να εφαρμόσει αυτά που ζητά από την Ελλάδα» και υπογραμμίζει ότι στο τέλος η ζωή για τους Έλληνες θα γίνει τόσο αφόρητη που η πραγματικότητα θα τους «αναγκάσει» να επιλέξουν μόνοι τους τη χρεοκοπία και την έξοδο από την ευρωζώνη: «Η κα Μέρκελ σίγουρα δε θέλει να “συλληφθεί” με πιστόλι που καπνίζει στο χέρι της. Είναι μια στρατηγική επιβοηθούμενης αυτοκτονίας, η οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και ανεύθυνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: