Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ζωνιανος για την Κριση !

Εγω λεγομαι Γιωργης Βοσκαρουδακης και στελνω τα χαιρετισματα μου σε ολους,χαιρετιζω ολους τους Ελληνες που περνουν δυσκολα αυτη την περιοδο,που εχουνε τσι φαμιλιες τους και δεν μπορουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους,να τονε παρουνε μια μποτιλια γαλα και μια φραντζολα ψωμι.
 Η καλυτεροτερη δουλεια που εχετε να καμετε ειναι να παρετε τσι φαμιλιες σας να φυγετε να παρετε τα βουνα..
Εμεις βγανομε καταπληκτικα,αγρια χορτα που σου φτιαχνουνε και τη διαθεση και μπορεις ειτε να τα τρως ειτε να τα καπνισεις...
Λουκουμοσκονη που βγανουμε ειναι καταπληκτικη και σου δωνει απιστευτη ενεργεια το πρωι αμα θες και ξυπνας αμεσως και γινεσαι κατσικι και μπορει ναι σαι στα βουνα και να χεις 2 χιλιαδες ζωα και να τα κουμαντερνεις ολα!!
Τι ελεγα λοιπον γιατι ξεχαστηκα ??...

Δεν υπάρχουν σχόλια: