Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο αποφαίνεται, για την ανταλλαγή ομολόγων, η ISDAΗ Διεθνής Ένωση Ανταλλαγών και Παραγώγων (International Swaps and Derivatives Association, ISDA) θα αποφασίσει αύριο (Τετάρτη), αν η ανταλλαγή των ομολόγων που πρότεινε η Ελλάδα στους ιδιώτες επενδυτές αποτελεί "πιστωτικό γεγονός" και θα πρέπει να προκαλέσει πληρωμές σε όσους έχουν ασφάλιστρα κινδύνου για το ελληνικό χρέος (CDS).

Το ζήτημα τέθηκε κατόπιν ερώτησης μέλους της ISDA προς το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, με την οποία της ζητά να αποφανθεί, αν η έγκριση από την ελληνική Βουλή για την εισαγωγή ρητρών συλλογικής δράσης (Collective Action Clauses, CAC) στα ομόλογα που υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο συνιστά "πιστωτικό γεγονός αναδιάρθρωσης".

Η ISDA ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει επί του θέματος αυτού, την Τετάρτη το απόγευμα (στις 20.00 ώρα Ελλάδας).

Με τις ρήτρες συλλογικής δράσης υποχρεώνονται όλοι οι ομολογιούχοι να προχωρήσουν στην ανταλλαγή των ομολόγων τους, εφόσον μία πλειοψηφία των ομολογιούχων συμφωνήσει με την εφαρμογή τους.
Το μέλος της ISDA ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ίση μεταχείριση, καθώς τίθενται σε ανώτερη μοίρα τα ομόλογα που έχουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες.Express
Σημ.axinosp:Το κανόνι θα βαρέσει αύριο και επίσημα ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: