Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σύνταγμα... κάγκελα παντού!


Ο φόβος φυλάει τα έρμα και από τις 06:30 το πρωί της Τετάρτης άνδρες των ΥΜΕΤ στήνουν... κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα, ενώ τρεις κλούβες βρίσκονται ήδη στη Β. Σοφίας. Η Βουλή... οχυρώνεται ενόψει συλλαλητηρίου!









Στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το νέο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα κατά του νέου μνημονίου και των μέτρων που μας έρχονται, μέτρα όπως περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που ψηφίζονται άμεσα στη Βουλή. Μια ώρα αργότερα, θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ενώ στις 17:30 Αγανακτισμένοι πολίτες θα ξεκινήσουν μοτοπορεία από την πλατεία Καραϊσκάκη προς τη Βουλή. 

Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, στο Σύνταγμα ξεκίνησαν τα... οχυρωματικά έργα. Κιγκλιδώματα στήθηκαν στην πλατεία μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη και όχι μόνο τοποθετήθηκαν, αλλά τα έδεσαν και μεταξύ τους για να μην μπορούν να υποχωρήσουν. 

Τα κιγκλιδώματα στον Άγνωστο δεν είναι τα μοναδικά... μέτρα που θα ληφθούν. Πίσω τους, μπροστά στο Μνημείο θα παραταχθούν διμοιρίες των ΜΑΤ. Το ίδιο θα γίνει και περιμετρικά της Βουλής, ενώ οι γνωστές κλούβες θα στηθούν μπροστά στα λουλουδάδικα, αποκόβοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας. 

Στόχος να μη γίνουν επεισόδια, όπως αυτά την Κυριακής και κυρίως να μην πλησιάσει το πλήθος στη Βουλή, την ώρα που μέσα θα συνεδριάζει η Επιτροπή Οικονομικών, όπου συζητείται ο εφαρμοστικός νόμος του νέου μνημονίου. 
Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: