Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Το Υπουργείο Υγείας... σκέφτεται τον πολίτη....

Σημ. axinosp: Ποιος Μαλάκας το σκέφτηκε ;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.....ΜΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το σπίτι του...

Ανατολή είπε...

Βρε Αχινέ δεν κατάλαβες ότι είναι πικρή σάτιρα;
(Γροθιά στο στομάχι καλύτερα..)
Έχει φτιαχτεί από συναγωνιστές στα Χανιά μετά την πρόθεση του Δήμου και των αρχών να κλείσουν την Κοινωνική Κουζίνα (ομάδας πολιτών) που ταίζει καθημερινά πάνω από 100 άτομα στην πόλη.
Καθώς επίσης και της απαγόρευσης να λειτουργούν τέτοιες ανεξάρτητες προσπάθειες συσσιτίων έξω από "επίσημα μαντριά", για λόγους υγειονομικούς!!!!!!
Για να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία των πεινασμένων!!!!!
Το επίσημο κράτος δηλ. προτιμά να τρώει ο κόσμος απ' τα σκουπίδια παρά στα συσσίτια που οργανώνουν άνθρωποι στις γειτονιές.