Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Μείωση των κατώτατων μισθών κατά 22% από την 1η Μαρτίου


Από την 1η Μαρτίου οι επιχειρήσεις θα μπορούν να μειώσουν τον κατώτατο μισθό κατά 22% (σ. σ.: από 751 ευρώ μεικτά σήμερα στα 586 ευρώ) και για τους νέους έως 25 ετών κατά 32%. Η δυνατότητα εφαρμογής του μέτρου δεν είναι υποχρεωτική για τους εργοδότες, επισήμανε χθες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Επίσης, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αποσαφηνιστεί το μέγεθος της αναπροσαρμογής που θα υποστεί το επίδομα ανεργίας, καθώς ακολουθεί πάντα τον κατώτατο μισθό.
«Το συνολικό μισθολογικό κόστος την περίοδο 2003-2012 μειώθηκε κατά 25% κυρίως εξαιτίας της αύξησης της ανεργίας και σε μικρότερο βαθμό λόγω της μείωσης των μισθών» δήλωσε ο κ. Κουτρουμάνης. Πρόσθεσε δε ότι «αυτή η μείωση αναλογεί σε απώλεια 9,2 δισ. για τα Ταμεία» που τελικά περιορίστηκε στα 4,5 δισ. λόγω της εξοικονόμησης από τις φαρμακευτικές δαπάνες.
Συντάξεις
Η μείωση του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη αναμένεται να συμπαρασύρει σε μείωση τόσο την επικουρική σύνταξη του ΙΚΑ όσο και την «παλαιά» (μη ανταποδοτική) σύνταξη του ΟΓΑ καθώς και πολλά επιδόματα. Ηδη οι συντάξεις έχουν μειωθεί την τελευταία τριετία κατά 12%.
Σημ.axinosp:Κάνετε τα πάντα για να εξεγερθεί ο κοσμάκης, χαίρομαι γιαυτό !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: