Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

EKT: ΞΑΝΑΧΑΡΙΣΕ ΜΙΣΟ ΤΡΙΣ, ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ 3ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

€530 ΔΙΣ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1% ΣΕ 800 ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
 Η ΕΚΤ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Έναν πακτωλό ύψους €529,5 δις χάρισε, σήμερα, με το σκανδαλώδες επιτόκιο του 1% ηΕΚΤ, στις εμπορικές τράπεζες τηςευρωζώνης. Στη δημοπρασία συμμετείχαν 800 τράπεζες.
Υπενθυμίζεται πως στην αντίστοιχη προηγούμενη δημοπρασία τριετών δανείων, πάλι με επιτόκιο 1%523 τράπεζες είχαν αντλήσει€489 δις.
Συνολικά, 1 τρις ευρώ χάρισμα!!!


Έτσι, ενώ η ευρωζώνη οδεύει προς την ύφεση και ενώ η ανεργία σκαρφαλώνει σε όλο και περισσότερες χώρες, η ΕΚΤ "χαρίζει" απίστευτα χρήματα στις ευρωπαϊκές τράπεζες χάριν "ρευστότητας".
Πρόκειται για τις ίδιες λίγο πολύ τράπεζες, που δανειοδοτούν τα κράτη - μέλη με επιτόκια πολύ υψηλότερα του 1%, αγοράζοντας κρατικά ομόλογα/έντοκα γραμμάτια!
Τα κυρίαρχα ΜΜΕ έχουν μάλιστα το θράσος να κάνουν λόγο για πτώση των επιτοκίων κρατικού δανεισμού, αποσιωπώντας όμως το γεγονός πως αυτά τα επιτόκια παραμένουν πολλαπλάσια του κόστους που έχουν οι τράπεζες (1%). 
Μάλιστα, πολύ υψηλό είναι και το ποσοστό του καθαρού νέου δανεισμού καθώς εάν αφαιρέσουμε€100 δις, περίπου, που προέρχονται από υφιστάμενα δάνεια που αναχρηματοδοτήθηκαν, προκύπτουν€430 δις καθαρού νέου δανεισμού!
Με απλά λόγια, η ΕΚΤ τυπώνει αφειδώς χρήμα προκειμένου να κρατά διασωληνωμένες τις τράπεζες της ευρωζώνης για να επιβιώσουν οι μεγαλομέτοχοί τους.
Ουσιαστικά η ΕΚΤ είναι αυτή που υποκαθιστά τη διατραπεζική αγορά ρευστότητας (από την οποία έχουν αποκλειστεί οι ευρωπαϊκές τράπεζες) χωρίς όμως να ελέγχει τις περιατέρω αποφάσεις και κινήσεις των ευρωπαϊκών τραπεζών!
Κοινώς έχουμε να κάνουμε με μια σκανδαλώδη στήριξη που παρέχεται άνευ όρων και προϋποθέσεων!!!
Και μάλιστα με δημόσιο χρήμα, το οποίο πέφτει στον κορβανά του ιδιωτικού τραπεζικού κεφαλαίου,την ίδια στιγμή που οι εικόνες εξαθλίωσης επεκτείνονται στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων....
Ισκρα

Σημ.axinosp:Στο λαιμό να σας κάτσουνε λαμόγια, τοκογλύφοι !! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΕΙ ΔΡΑΜΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.