Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Βόμβα Καρατζαφέρη: Οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Βενιζέλος ήθελαν να παρακαλέσουν τον Τόμσεν να δεχτεί...Θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει ο κ.Βενιζέλος;
Δείτε τι είπε πριν λίγο στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο Καρατζαφέρης.


Αναφέρθηκε στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στο τι συζήτησαν και γιατί τελικά διαφώνησε.
Αποκάλυψε τι πρότεινε ο Βενιζέλος στις 12 το βράδυ, αφού μετά από 6 ώρες είχαν καταλήξει σε κάποιο μοντέλο. Συμφώνησαν όλοι, σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη, να πάρουν τηλέφωνο τον Πολ Τόμσεν να τον παρακαλέσουν να δεχτεί...


Έχω μάτια και βλέπω

Δεν υπάρχουν σχόλια: