Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Εως αύριο η αναγγελία για το PSI


Του Γιώργου Χατζηδημητρίου

Το αργότερο μέχρι αύριο πρέπει να γίνει η επίσημη αναγγελία του ελληνικού δημοσίου για το PSI και να ξεκινήσει η μεγαλύτερη στα χρονικά αναδιάρθρωση δημοσίου χρέους μίας χώρας. Στόχος, όπως προειδοποίησε χωρίς περιστροφές χθες από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλος, είναι να αποφευχθεί η χρεοκοπία, αφού -όπως υπογράμμισε- «πρέπει να προλάβουμε ασφυκτικές προθεσμίες, οι οποίες κρίνονται από τις λήξεις ομολόγων του Μαρτίου. Αν καθυστερήσουμε, η 12η Μαρτίου, οπότε λήγουν τα ομόλογα, είναι πολύ κοντά στην 14η Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ταμειακά της διαθέσιμα».
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι προκειμένου να μπορέσει να γίνει η δημόσια πρόταση την Παρασκευή, πρέπει να διαμορφωθεί το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί. Και αυτό, γιατί το ελληνικό Δίκαιο «είναι ατελές», διότι δεν προβλέπει τη συλλογική αντιμετώπιση των κατόχων ομολόγων και πρέπει τώρα να περιλάβει τις ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs) που προβλέπει το αγγλικό δίκαιο, από το οποίο διέπεται η διαδικασία της ανταλλαγής.....
Σημ.axinosp:Η χρεοκοπία είναι γεγονός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: