Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤ: Προσωρινά μη αποδεκτά ως εγγύηση τα ελληνικά ομόλογα Λόγω της πιστοληπτικής υποβάθμισης της χώρας μας με την έναρξη του PSIΗ Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν θα αποδέχεται προσωρινά τα ομόλογα που εκδόθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο ή είναι εγγυημένα από αυτό, ως εγγύηση για τις πράξεις νομισματικής πολιτικής (σ.σ. την παροχή ρευστότητας προς τις τράπεζες).

Η συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνει υπόψη την αξιολόγηση της Ελλάδας λόγω της έναρξης της διαδικασίας του PSΙ, σημειώνεται. Δηλαδή όπως είναι σαφές εδώ και πολύ καιρό, καθώς η πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας υποβαθμίστηκε στην κατηγορία της «επιλεκτικής» ή «περιορισμένης χρεοκοπίας».Την ίδια ώρα, προστίθεται στην ανακοίνωση ότι το ΔΣ της ΕΚΤ αποφάσισε πως οι ανάγκες ρευστότητας των αντισυμβαλλόμενων στο Ευρωσύστημα που επηρεάζονται απ' αυτή την απόφαση μπορούν να ικανοποιηθούν από τις εθνικές κεντρικές τράπεζες, στο πλαίσιο των σχετικών ρυθμίσεων που υπάρχουν στο Ευρωσύστημα (επείγουσα χορήγηση ρευστότητας - Emergency Liquidity Assistance).

Τα ομόλογα που έχουν εκδοθεί ή είναι πλήρως εγγυημένα από την Ελληνική Δημοκρατία θα γίνουν κατ' αρχήν επιλέξιμα (δηλαδή αποδεκτά ως εγγύηση) έως τα μέσα Μαρτίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ενέργειες που συμφωνήθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις 21 Ιουλίου 2011 και επιβεβαιώθηκαν στις 26 Οκτωβρίου, μαζί με μία σειρά άλλων μέτρων που στοχεύουν να βοηθήσουν την Ελλάδα στην εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής.
Σημ.axinosp:Άρχισε...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: