Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Γέμισαν τη βουλή πυροσβεστήρες φοβούμενοι την επικείμενη εξέγερση

Πανικοβλημένο το κατοχικό καθεστώς από τα επεισόδια της Κυριακής όπου ο κίνδυνος λιντσαρίσματος και βίαιης εισόδου των χιλιάδων διαδηλωτών στοκοινοβούλιο έγινε ορατός παρά ποτέ , προσπαθεί να περισώσει και να διατηρήσει ότι μπορεί «υπερβάλλοντας εαυτόν»
Το βίντεο τραβήχτηκε σήμερα (16-02-2012) από τους διαδρόμουςτης βουλής , όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κοινοβούλιο όχι μόνο έχει αυξήσει ταπροληπτικά μέτρα ασφαλείας (διπλός έλεγχος από μηχανήματα κατά την είσοδο καισε κάποιες περιπτώσεις σε αναγκάζουν να βγάλεις μπουφάν παλτό κλπ ) αλλά έχει «προνοήσει»μετατρέποντας και τους υπαλλήλους σε πυροσβέστες αφού έχει τοποθετήσει ανά 20 μέτρα φορητό πυροσβεστήρα!!!
όπως φαίνεται και στο βίντεο (σημειωτέον ότι ήδη υπάρχει εγκατεστημένη πυροσβεστική φωλιά σε κάθε τοίχο με μάνικες νερού κλπ ) .

Ο φόβος φυλά τα έρμα λένε στο χωριό μου …στη συγκεκριμένηπερίπτωση όμως ο φόβος δεν θα φανεί ικανός να σώσει τους συνεργάτες των Γερμανών–Τροικανών και το σινάφι τους …
H ώρα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο πλησιάζει !!!
peramatozoa

Δεν υπάρχουν σχόλια: