Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλάβουν την τρόικα! Αμοιβή 1 ευρώ σε όποιον τους συλλάβει!


Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλάβουν την τρόικα! Αμοιβή 1 ευρώ σε όποιον τους συλλάβει!
Έγινε κι αυτό! Με βάση το άρθρο για την τήρηση της νομιμότητας στη χώρα οι αστυνομικοί επικήρυξαν διαμαρτυρόμενοι την τριάδα-μέγγενη της χώρας στη λογική ότι υποσκάπτει την κοινή ειρήνη και ασφάλεια.
Με την εκτέλεση του παρόντος θα καταβληθεί συμβολική αμοιβή 1 ευρώ για καθέναν από τους προσαχθέντες.
Οι αστυνομικοί θα πάνε να διαμαρτυρηθούν τόσο στα μέρη όπου διαμένουν οι τροϊκανοί, όσο και στα γραφεία της Ε.Ε. αλλά και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Η πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων απειλεί με σύλληψη την τρόικα. Ναι, οι αστυνομικοί απασφάλισαν και ζητούν να περάσουν χειροπέδες στους εκπροσώπους της τρόικας! «Θα ζητήσουμε να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψη του Τόμσεν, του Μαζούχ και του Μορς για εκβίαση της χώρας, για συρρίκνωση του Πολιτεύματος και της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας«, αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.
Σημ.axinosp:Εγώ προσφέρω 2 Ευρώ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: