Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Ε.ΠΑ.Μ. Ε.ΛΑ.Δ.Α.


Το Ε.ΠΑ.Μ., συνεπές στις διακηρύξεις του και στην διαρκή του προσπάθεια για την συγκρότηση της ενωμένης πανεθνικής αντίστασης, παραβρέθηκε με επίσημη αντιπροσωπεία του την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου μίλησε ο Μίκης Θεοδωράκης και παρουσιάστηκε η κίνηση Ε.ΛΑ.Δ.Α.

Οι οργανωτές, αν και το γνώριζαν αυτό εξ αρχής, δεν το ανακοίνωσαν ούτε έδωσαν χρόνο στο Ε.ΠΑ.Μ. για χαιρετισμό.

Παρά ταύτα, και παρά το γεγονός ότι δεν κατανοούμε τις νεφελώδεις διακηρύξεις που μιλούν για κατοχή χωρίς να κατονομάζουν τον κατακτητή, παραμένουμε πάντα ανοικτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία και κοινή δράση για την σωτηρία του λαού και την αποτροπή του ξεπουλήματος της χώρας με όλες τις Κινήσεις  και τα Μέτωπα, μεταξύ των οποίων  η ΣΠΙΘΑ και το Ε.ΛΑ.Δ.Α.


Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα, 04-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: