Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Οι μαχητές του ΕΠΑΜ συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους στο δρόμο !
Εξαιρετική, πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό η σημερινή συγκέντρωση, πορεία και διαμαρτυρία των μαχητών του ΕΠΑΜ μπροστά στο κοινοβούλιο, υπό εντελώς αντίξοες καιρικές συνθήκες..

Ήταν πράγματι πολύ σημαντικό να βλέπεις ένα Μέτωπο που δημιουργήθηκε πριν από 6 μήνες να κατεβαίνει με θάρρος και να παρατάσσει τις δυνάμεις του κάτω από συνεχή και καταιγιστική βροχή, όταν άλλες δυνάμεις δε μπόρεσαν ούτε και να συγκεντρωθούν.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης τα μέλη του ΕΠΑΜ αποχώρησαν και έδωσαν ραντεβού για σήμερα στις 11.00 πμ. στον γνωστό χώρο του κήπου της Παλαιάς Βουλής κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κολοκοτρώνη.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: