Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Η ΛΕΞΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΤΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΜΑΤ) ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΔΙΜΟΙΡΙΩΝ...ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΛΕΞΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΗΣ . ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ
ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΟΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΑ !!
Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

anti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια: