Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Υποδοχή σε Παπουτσή και Όθωνα με... νεκροφόρες


Μια όχι και τόσο θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης στον υπουργό και τον υφυπουργό Προστασίας του ΠολίτηΜια όχι και τόσο θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης στον υπουργό και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
Τέσσερις παρατεταγμένες νεκροφόρες περίμεναν τον υπουργό και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή και Μανώλη Όθωνα, στην Αλεξανδρούπολη. Οι επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας, βρέθηκαν στην πόλη για τα εγκαίνια του επιχειρησιακού κέντρου επιτήρησης συνόρων και την κήρυξη έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του φράχτη.Τις νεκροφόρες είχαν παρατάξει ιδιοκτήτες γραφείων τελετών της πόλης, σύμφωνα με τη σελίδα bloko. gr, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπαγωγή των συγκεκριμένων οχημάτων στην κατηγορία των πολυτελών ΙΧ και όχι σε αυτή των επαγγελματικών όπως ήταν μέχρι πέρσι, με αποτέλεσμα να εξακοντιστεί προς τα πάνω η δαπάνη για τα τέλη κυκλοφορίας.
Ο φράχτης προορίζεται να στηθεί πάνω σε επτακόσιους τόνους χάλυβα, έξι χιλιάδες κυβικά μέτρα σκυρόδεμα, είκοσι χιλιάδες επτακόσια μέτρα συρματόπλεγμα και χιλιάδες μέτρα λεπιδοφόρου σύρματος.
Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή το μόνο που καθυστερεί αυτή τη στιγμή την έναρξη των εργασιών είναι οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στον ποταμό Έβρο καθώς εκατοντάδες λαθρομετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα. Παράλληλα με την κατασκευή του φράκτη θα λειτουργούν θερμικές κάμερες σε σταθερά σημεία, με απευθείας on line σύνδεση στα κέντρα ελέγχου. Επιπλέον οι αρχές θα εφοδιαστούν με ειδικά οχήματα 4Χ4 για περιπολίες εξοπλισμένα με κάμερες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμη και ελικόπτερο για εναέρια εποπτεία.  
24h NewsRoom
Σημ.axinosp:Οι Νεκροφόρες έχουν και άλλο συμβολισμό......!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: