Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

«Αν αναβληθούν οι εκλογές μπορεί και να ψηφίσουμε ναι»

....Όσο για τις απειλές των βουλευτών πως δεν θα το ψηφίσουν;  Σύμφωνα με την τελευταία... version που διακινεί τμήμα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (σ.σ. όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα) η ψήφος τους θα εξαρτηθεί από τον  χρόνο των εκλογών: Εάν  δηλαδή τηρηθεί η συμφωνία για κάλπες μέσα στην άνοιξη τότε θα ψηφίσουν “όχι” –ακόμη κι αν τεθεί κομματική πειθαρχία με απειλή διαγραφής. “Αφού δεν πρόκειται να επανεκλεγούμε έτσι κι αλλιώς τι νόημα έχει η διαγραφή και η μη συμμετοχή μας στα ψηφοδέλτια;” η επωδός.

Αντιθέτως, λένε, εάν αποφασισθεί να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου για τουλάχιστον ένα έτος “τότε δεν αποκλείεται η θετική ψήφος μας διότι μέχρι… του χρόνου πολλά θα έχουν αλλάξει”.


Προς διευκόλυνση του συνόλου των βουλευτών (πλην ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) μελετάται να “έλθει” η συμφωνία στη Βουλή ως “πλαίσιο” –δηλαδή με ένα μόνο άρθρο και χωρίς επώδυνες εξειδικεύσεις– κυρίως στα εργασιακά και μισθολογικά.  

Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Μιλάμε για πολλές κλωτσιές, θέλουν οι Βουλευτές μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: