Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – πρώτης γραμμής: Οι διαδηλωτές προσπαθούν να μπουν στη Βουλή!


ΒΙΝΤΕΟ – πρώτης γραμμής: Οι διαδηλωτές προσπαθούν να μπουν στη Βουλή!
Στη σημερινή δυναμική διαδήλωση, η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων ήταν εργαζόμενοι και άνεργοι. Ο χώρος των αναρχικών – αντιεξουσιαστών, παρέλασε με ψυχραιμία δίχως να εμπλακεί σε αψιμαχίες με τις δυνάμεις καταστολής.
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, το ανέβασμα στα σκαλιά της Βουλής, ξεκίνησε από κάποιες γυναίκες, διαδηλώτριες – εργαζόμενες, οι οποίες πρώτεςπέρασαν την κορδέλα της αστυνομίας και παρέσυραν το μέγα πλήθος των απεργών διαδηλωτών προς το Κοινοβούλιο.
Τα ΜΑΤ αρχικά πιάστηκαν στον ύπνο μην ξέροντας πως να αντιδράσουν απέναντι στουςπολίτες που ανέβαιναν τα σκαλοπάτια κρατώντας Ελληνικές σημαίες.Η αμηχανία έδωσε χρόνο στους διαδηλωτές να κάψουν μια γερμανική και μια ναζιστικήσημαία, στα σκαλοπάτια της Βουλής.
Στη συνέχεια τα ΜΑΤ απώθησαν αρχικά τους διαδηλωτές με τις ασπίδες τους και στη συνέχειαψεκάζοντάς τους με δακρυγόνα.
Ευρεία χρήση χημικών όπως άλλες φορές δεν έγινε, ίσως γιατί δε το επέτρεπαν και οι καιρικές συνθήκες.
Σε κάθε περίπτωση ούτε η βροχή ούτε το κρύο εμπόδισαν τους αποφασισμένους Έλληνες πολίτες απεργούς να στείλουν και σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλο τον παλαιοκομματισμό.
Δείτε το βίντεο που τράβηξε ο ρεπόρτερ μας Γεράσιμος Χιόνης από την πρώτη γραμμή των διαδηλωτών στις σκάλες της Βουλής:

Τσαντίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: