Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα σε Ελλάδα και ΕΕ


Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα σε Ελλάδα και ΕΕ κάθε ώρα που περνάει σε μια πρωτοφανή κρίση εμπιστοσύνης των Βρυξελών προς την ελληνική πολιτική ηγεσία.
Οι εξελίξεις μπορεί να είναι καταιγιστικές τα επόμενα 24ωρα και από ότι δείχνουν τα πράγματα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit ότι δηλαδή κάποιοι ήδη έχουν θέσει σε ενέργεια το σχέδιο εκδίωξης της Ελλάδας από το ευρώ.


Το απόγευμα, στη συνεδρίαση προετοιμασίας των 17 υπουργών οικονομικών, για το “euro group”  οι συνεργάτες τους ζήτησαν μετ΄ επιτάσεως να υπογράψουν οι πολιτικοί αρχηγοί, ώστε να θεωρηθεί αποδεκτή η συμφωνία με την τρόικα. Επιπλέον, δεν ήθελαν καν να ακούσουν για προθεσμία 15 ημερών, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο μέτρο για την εξοικονόμηση 300 εκατομμυρίων ευρώ.
«Αφού δεν μπορούν να διαχειριστούν τα χρήματα, γιατί να τους τα δώσουμε;», δήλωσε Γερμανός αξιωματούχος. Οι Γερμανοί, δηλαδή, κατά κύριο λόγο, αμφισβητούν την ικανότητα του ελληνικού πολιτικού συστήματος να αξιοποιήσει σωστά το δεύτερο πακέτο βοήθειας, επικαλούμενοι τα όσα συμφωνήθηκαν, ψηφίστηκαν και ουδέποτε εφαρμόστηκαν την τελευταία διετία, κατά την οποία «η Ελλάδα επιβιώνει με τα δικά μας χρήματα».
Ως τυπικό και μόνο εμπόδιο για την ισχύ της συμφωνίας προβάλλεται τώρα η υπερψήφιση των μέτρων από τη Βουλή, αλλά χωρίς ούτε αυτό να είναι σίγουρο.
Για παράδειγμα ακόμη και αν ψηφιστούν τα μέτρα είναι πολύ πιθανό και εξαιτίας κάποιων διαρροών –που θεωρούνται σίγουρες- να ανασκευάσουν τους αρχικούς όρους και εκτός από τις δεσμεύσεις των κομμάτων να  ζητηθούν και άλλες δεσμεύσεις μέχρι του σημείου του απόλυτου εξευτελισμού ώστε να αναγκαστεί η Ελλάδα να αρνηθεί. Ύστερα θα είναι αρκετά εύκολο για την ΕΕ να «ξεφορτωθεί» το «βαρίδι» που λέγεται Ελλάδα, με την οικειοθελή αποχώρησή της από το ευρώ. Αυτός είναι και ο γενικότερος σχεδιασμός και το πιθανότερο είναι πως αυτός έχει ήδη τεθεί σε πλήρη ισχύ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: