Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Έδωσαν "γη και ύδωρ" - Τραγικός ο Α.Σαμαράς


Τα βρήκαν σε όλα (ένα μικρομπλοκάρισμα με τις επικουρικές συντάξεις λύθηκε με το σύνηθες θύμα, την άμυνα, κατόπιν πρότασης του Α.Σαμαρά) και υπέγραψαν!
Από εκεί και πέρα είχαμε τους γνωστούς θεατρινισμούς του Γ.Καρατζαφέρη που την μια απήγγειλε ... Καβάφη στις δηλώσεις του, την άλλη τραγούδαγε ... Μπιτλς (απίστευτα πράγματα για την κρισιμότητα της κατάστασης) και επαναλήφθηκε το σκηνικό της Κυριακής: Ενώ οι Α.Σαμαράς και κυρίως ο Γ.Καρατζαφέρης έδιναν εικόνα άρνησης στην τρόϊκα ήρθε η ανακοίνωση του Λ.Παπαδήμου περί συνολικής και επι μέρους συμφωνίας, πλην επικουρικών.(Αρχικό κείμενο): Αποχώρησαν από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της Ν.Δ. Α.Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης και έχει υπάρξει κάποιο μπλοκάρισμα στις κύριες και επικουρικές συντάξεις με κύρια επιμονή του προέδρου της Ν.Δ. 
Έχουν συμφωνήσει σε όλα τα υπόλοιπα μετά από επτά ώρες και στο προεδρικό έχει μείνει ο Γ.Παπανδρέου για να διαπραγματευθεί το θέμα των συντάξεων με την τρόϊκα.
Ο Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε ότι: "Εγώ ξεκαθάρισα τις προθέσεις μου και είπα ότι τιμώ τον αγώνα του πρωθυπουργού. Δεν μπορώ να απαντήσω σε μία ώρα να απαντήσεων για κάτι που θα δεσμεύσει την χώρα για 40-50 χρόνια. Θέλω γνωμοδοτήσεις από Προβόπουλο, Νομικό Συμβούλιο κλπ. Αποχώρησα και θα τους στηρίξω σε όποια απόφαση λάβουν"!
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα δεν αποκλείεται να υπάρξει πλέον και μια νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, πιθανότατα το πρωί ή το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ οι αρχηγοί περιμένουν να ενημερωθούν αργότερα μέσα στη νύχτα από τον πρωθυπουργό για τη νέα του διαβούλευση με την Τρόικα.
Σχετική ανακοίνωση που επιβεβαιώνει ότι τα δίνει όλα πλην επικουρικών, για τις οποίες η διαπραγμάτευση συνεχιζόταν, εξέδωσε ο Λ.παπαδήμος ενώ ο Α.Σαμαράς δήλωσε ότι "Αγωνίζεται για να πονέσει λιγότερο ο κόσμος"!
Ε, τότε "να βάλει σως για να γλιστράει"! Η απομυθοποίηση του Αντώνη ή η επιστροφή στις πραγματικές του διαστάσεις;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: