Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Απειλεί με παραίτηση ο Παπαδήμος


Απειλεί με παραίτηση ο Παπαδήμος
Δραματικές οι εξελίξεις καθώς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, απειλεί με παραίτηση αν δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη ελληνική πρόταση μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, την οποία θα καταθέσει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση του Eurogroup.
Τα μηνύματα από τις Βρυξέλλες είναι σαφέστατα και εξόχως ανησυχητικά. Αν σήμερα δεν έχει κατατεθεί η ελληνική πρόταση που θα αποδέχεται τα όσα ζητά η Τρόικα, τότε το όλο θέμα δεν θα συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης και θα παραπεμφθεί στο μέλλον.
Αυτό σημαίνει ότι η συμφωνία του PSI θα μείνει στον αέρα, ενώ υπάρχει η δεσμευτική ημερομηνία της Δευτέρας 13ης Φεβρουαρίου κατά την οποία η Ελλάδα θα πρέπει να υποβάλλει τις προτάσεις της προς τους ομολογιούχους για να ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής των μετοχών, άρα και το κούρεμα του χρέους.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαδήμος αναζητεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για να του επισημάνει την κρισιμότητα της κατάστασης που μπορεί να μας οδηγήσει στην άτακτη χρεοκοπία.
Με την εξέλιξη αυτή καθίσταται δώρο άδωρο η προθεσμία των 15 ημερών που έδωσε τα ξημερώματα η Τρόικα στην ελληνική πλευρά προκειμένου να βρει πρόταση ισόποση των 300 εκατομμυρίων ευρώ για να αντικαταστήσει τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.
Σημ.axinosp:τι φωνάζουμε αυτές τις μέρες στους δρόμους " Παπαδήμο παραιτήσου, παρ' την Τρόικα και άντε και γαμήσου "

Δεν υπάρχουν σχόλια: