Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι αντιστασιακοί των ... επικουρικών συντάξεων!
Προκαλεί αηδία και ναυτία σε όλο τον ελληνικό λαό, η νυκτερινή παράσταση των τριών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και η βιασύνη του τραπεζίτη Λ.Παπαδήμου να εκδώσει ανακοίνωση ότι «τα βρήκαμε σε όλα εκτός από τις επικουρικές».
Θλιβεροί οι Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, συμφώνησαν σε όλο το πακέτο εκχώρησης της κυριαρχίας της χώρας και … κόλλησαν» στις επικουρικές συντάξεις. Δεν τους πείραξε ούτε η ανάληψη του ελέγχου της  χώρας από τους ξένους, ούτε η αρπαγή των κοιτασμάτων, ούτε το αγγλικό δίκαιο, ούτε, ούτε, ούτε…
Ούτε καν η υποχώρηση στο επίπεδο των 400 ευρώ των αμοιβών σε μηνιαία βάση των νέων 25 ετών. Κόλλησαν στα 300 εκατ. ευρώ των επικουρικών (αφού προηγουμένως συναίνεσαν να κοπούν 325 εκατ ευρω από την εθνική άμυνα, αυτοί οι … «πατριώτες»).
Ε, λοιπόν επειδή εμείς έχουμε βαρεθεί αυτή την γελοιότητα πολιτικών που λένε συνεχώς ψέματα και δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, προτείνουμε να γίνει ένας λαϊκός έρανος για να μαζευτούν αυτά τα 300 εκατ. ευρώ και να «δικαιωθεί» ο Α.Σαμαράς και ο νέος του φίλος, ο Γ.Καρατζαφέρης.
Και να χαρίσουν την χώρα με την συνείδησή τους ήσυχη ότι έπραξαν το καθήκον τους…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: