Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Ανέκρουσε πρύμναν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ακύρωσε τις αιτιάσεις, που, ο ίδιος είχε αποδώσει στην Τρόϊκα, για κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια όλης της χώρας.

Κάτω από τη γενική κατακραυγή της Επιμελητηριακής κοινότητας, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ΥΠΑΑΝ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ακύρωσε τις αιτιάσεις, που, ο ίδιος είχε αποδώσει στην Τρόϊκα, για κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια όλης της χώρας.

Δεν τίθεται κανένα ζήτημα κατάργησης της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια όλης της χώρας, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ένα καίριο χτύπημα στη βιωσιμότητα των επιμελητηρίων, διαβεβαιώνει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Σε απάντησή του στον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, το υπουργείο σημειώνει ακόμη πως σύντομα θα παρουσιαστεί νέο νομοσχέδιο σύντομα, το οποίο θα συμβάλει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, της διαφάνειας, της αντιπροσωπευτικότητας και της χρηστής διοίκησης όλων των επιμελητηριακών οργανισμών.
Σημ.axinosp:600.00 Ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και εργαζόμενοι με μπλοκάκια πρέπει να συνεχίζουν να πληρώνουν 50 Ευρώ στα επιμελητήρια το χρόνο αλλιώς δεν θα μπορούν να θεωρούν βιβλία στην εφορία, για να ζουν και να βασιλεύουν τα λαμόγια των Επιμελητηρίων, μπράβο άχρηστε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: