Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

«Κόκκινες» επιταγές και αιτήσεις κατάσχεσης για τον Πέτρο Κωστόπουλο


imakoΆρχισαν τα όργανα στην ΙΜΑΚΟ. Και συγκεκριμένα, άρχισαν να σκάνε οι επιταγές και (ως επακόλουθο) οι αιτήσεις συντηρητικής κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων και του Πέτρου Κωστόπουλου και της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Α&G PAPER» προσέφυγε στη δικαιοσύνη για μια επιταγή η οποία δεν πληρώθηκε στο νόμιμο χρονικό διάστημα των 8 ημερών από την εμφάνισή της και ζητάει συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Η συντηρητική κατάσχεση, σύμφωνα με το δικόγραφο, ζητείται επί της κατοικίας του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη, αλλά και των εμπορικών σημάτων των Down Town, Nitro, Sfera και yupi. Εν των μεταξύ, οι φήμες που θέλουν την ΙΜΑΚΟ να καταφεύγει στο άρθρο 99 δεν έχουν διαψευστεί, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και περιοδικά κλείνουν.
Η λάμψη του βασιλιά των περιοδικών life style, αρχίζει να αποκτά γκρίζο χρώμα…
Σημ.axinosp:ΚΛΙΚ μπαμ τέλος !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τέλος εποχής για τους πρακτορίσκους της νέας τάξης...

Όπως τους τα έδωσαν, οι μασονάρες έτσι τους τα παίρνουν...

Και που να δείτε τι του έχουμε για μετά...