Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ..​.Γράφει η Μαρία Ψαράκη
ΑγαπητόFimotro,
Σκηνές απείρου κάλλους ζούμε σήμερα, παρακολουθώντας υπουργούς, βουλευτές να ποδοπατιούνται και να προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν την έξοδο που θα τους διασώσει, νομίζουν, από την κατακραυγή του κόσμου. Δηλωμένοι φανατικοί υποστηρικτές του... Μνημονίου μέχρι πριν λίγες μέρες, με συνεντεύξεις πύρινες σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες, για την καλή δουλειά που γίνεται για τη σωτηρία της χώρας, σήμερα ένας-ένας, παρουσιάζοντας ένα αξιοθρήνητο θέαμα, αποστασιοποιούνται και φυσικά κανένας δεν ξέρει απολύτως τίποτα για τον φόνο. 
Όλοι τώρα δηλώνουν λίγο πολύ τα ίδια, ότι δήθεν δεν μπορούν τώρα να ψηφίσουν τέτοια μέτρα, ότι η συνείδηση και οι αρχές τους δεν τους το επιτρέπουν και άλλα τέτοια χαριτωμένα που κανέναν μα κανέναν δεν πείθουν πια. Αφού όλοι αυτοί που σήμερα στριμώχνονται προς την πόρτα της εξόδου έχοντας φορέσει και λόγω Τριωδίου την αντιμνημονιακή στολή, είναι οι ίδιοι ακριβώς που θα έπρεπε να είχαν από την αρχή σταθεί απέναντι σε μια πολιτική αλητεία που το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει στρατιές από φτωχούς, άστεγους, άνεργους και απελπισμένους ανθρώπους.
Και βεβαίως τώρα που το καράβι σιγά- σιγά βουλιάζει, όλοι αυτοί οι δήθεν σωτήρες μας κάνουν ότι ακριβώς και πριν : προδίδουν. Αντί να υποστούν τις συνέπειες της λανθασμένης επιλογής τους μέχρι το τέλος, με περηφάνια- αλλά που να την βρουν θα πει κανείς- μπροστά στο συμφέρον τους και μπροστά στις εκλογές που όταν γίνουν, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τους στείλουν στα σπίτια τους, εγκαταλείπουν προδίδοντας, αφού αυτό κάνουν εδώ και δύο χρόνια, αλλάζοντας απλά τώρα τον αποδέκτη της προδοσίας. Και με τα έργα τους, τι άλλο μας δείχνουν αν όχι τον χαρακτήρα τους και την μηδαμινότητα τους ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: