Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ - Eurogroup 01-02--2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλεύρι δέχτηκαν πολιτευτές στην Καλαμάτα, κατά τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής.
Θύτης μία νεαρή συμβασιούχος. Νωρίτερα όμως οι πολιτικοί είχαν αποδοκιμαστεί έντονα από άλλους παρευρισκόμενους στην λιτανεία.
Πρώτος στόχος, στους δρόμους της Καλαμάτας, έγινε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Γιώργος Γεωργίου, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο και προστάτη της πόλης.
Στη συνέχεια δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, καθώς και οι αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι που τους συνόδευαν.
Οι πολίτες τους φώναζαν "κλέφτες" και τους ζήτησαν να φύγουν "να γκρεμοτσακιστούν".
Μάλιστα στην οδό Αριστομένους, μόλις πέρασε η εικόνα και οι οκτώ αρχιερείς που συμμετείχαν στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, νεαρή τους πέταξε αλεύρι.
Η νεαρή συμβασιούχος συνελήφθη μετά την επίθεση και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.