Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο Farage για την Ελλάδα 01-02-2012 Για να μην αμφιβάλλει κανείς ότι ζουμε ένα θέατρο του παραλόγου, οι δικοί μας προσκυνάνε κι ο Φαρατζ τους τα λέει χύμα. 'Ενας Άγγλος φωνάζει για τον αφανισμό της πατρίδας μας την ώρα που οι."δικοί μας", μας στήνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, χρησιμοποιώντας το φοβο για να μην αντιδρούμε, και τα απίστευτα ψέματα για να παραμυθιαζόμαστε. Ο Φάρατζ ωρύεται για το έγκλημα που συντελείται στην Ελλάδα, ενώ η... Ελληνίδα κα Τζαβέλα του ΛΑΟΣ λέει χαλάλι να καούμε για την αποθέωση των ευρώπης που αφανίζει λαούς.
ideografhmata

Δεν υπάρχουν σχόλια: