Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Le Monde : Η Ελλάδα παραδίδει εθνική κυριαρχία


Με αυτό τον τρόπο σχολιάζει η εφημερίδα το γερμανικό σχέδιο περί ειδικού και δεσμευμένου λογαριασμού.

Γάλλος οικονομολόγος εξηγεί στη Le Monde πως ο πραγματικός στόχος είναι '' να πάρει η Ευρώπη την εξουσία στον ελληνικό προϋπολογισμό''.

Ο οικονομολόγος και πανεπιστημιακός καθηγητής επισημαίνει πως με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα δεσμεύεται επισήμως να καταβάλλει τόκους επί του χρέους.
Ταυτόχρονα τονίζει το παράδοξο, δηλαδή το να ζητάει ένα τέτοιο μέτρο η Μέρκελ ενώ ταυτόχρονα απορρίπτει την ιδέα του ευρωομολόγου.
Σημ.axinosp:Δεν έχουμε πει σαν πολίτες την δική μας τελευταία κουβέντα, γιαυτό λαμόγια τραπεζίτες και λοιπά τσιράκια σίγουρα και δέστε το κόμπο θα πάρετε τα παπάρια μου και θα τρέχετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: