Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

33,8 εκατ. Αμερικανοί στα συσσίτια

Πείνα και των γονέων προκαλεί στις ΗΠΑ η ύφεση, αφού ένας στους 9 Αμερικανούς κατέφυγε τον Απρίλιο στα κουπόνια που χορηγεί η κυβέρνηση για να αγοράσει τα αναγκαία για τη διαβίωσή του τρόφιμα.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο αριθμός των Αμερικανών που κατέφυγαν στα κρατικά κουπόνια σίτισης, το σημαντικότερο πρόγραμμα της κυβέρνησης κατά της πείνας, αυξήθηκαν στο δίμηνο Μαρτίου - Απριλίου κατά 1,2 εκατομμύρια, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στο επίπεδο - ρεκόρ των 33,8 εκατομμυρίων.

Ο Απρίλιος ήταν ο πέμπτος συνεχόμενος μήνας που καταγράφεται αριθμός-ρεκόρ αιτήσεων για τη λήψη των κουπονιών σίτισης, κάτι που αποτυπώνει τις έντονες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα χαμηλά εισόδηματα στις ΗΠΑ. Τα λεφτά δεν φτάνουν ούτε για φαγητό.

Αρκετά από τα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν επιπλέον προκλήσεις φέτος το καλοκαίρι, καθώς τα σχολεία διακόπτουν τα προγράμματα χορήγησης δωρεάν πρωινού και μεσημεριανού στα παιδιά.

Για κάθε έξι παιδιά νοικοκυριών χαμηλών εισοδημάτων, μόνο ένα παιδί λαμβάνει γεύματα το καλοκαίρι.

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=09/07/2009&id=61934

Σημ.axinosp:Δηλαδή οι άνεργοι δεν είναι 14,7 εκατομμύρια όπως ανέφερε προηγούμενη ανάρτησή μας αλλά 33,8 εκατομμύρια γιατί όταν εργάζεσαι δεν παίρνεις κουπόνια και πάνε ολοταχώς για 50 εκατομμύρια δηλαδή και γαμώ τα σημάδια ανάκαμψης !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: