Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Eναλλακτική πολιτική παρέμβαση του κράτους στο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Την πρόταση του Συνασπισμού για μια εναλλακτική πολιτική παρέμβαση του κράτους στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, επανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ύστερα από συνάντηση που είχε σήμερα, με το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εμπορική Τράπεζα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας, τόνισε ότι "με την ευκαιρία της σημερινής μας επίσκεψης και συνομιλίας με το Σύλλογο Εργαζομένων στην Εμπορική, θέλουμε να επαναφέρουμε την πρότασή μας για μια εναλλακτική πολιτική παρέμβαση του κράτους στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και την ανάγκη να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο τμήμα του χρηματοπιστωτικού συστήματος, προκειμένου οι τράπεζες να σταματήσουν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας καρτέλ σε βάρος των καταναλωτών και του κοινωνικού συνόλου".

Επεσήμανε, ότι "οι τραπεζίτες αντί να καταθέτουν προτάσεις εξυγίανσης με στόχο να μεταφέρουν τις ζημιές τους στους εργαζόμενους, πρέπει να σεβαστούν τις συλλογικές συμβάσεις που έχουν συμφωνήσει με την ΟΤΟΕ. Να σεβαστούν τους εργαζόμενους και να μην δημιουργούν κοινωνική αναταραχή με προτάσεις εκβιαστικής εξόδου".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Εργαζομένων Γιώργος Κωνσταντινόπουλος είπε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΝ για τα προβλήματα των εργαζομένων στην Εμπορική Τράπεζα......
http://www.ana.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=7775939&maindocimg=7695949&service=101
Σημ.axinosp:Αχ βρέ Αλέξη μου τι μπανάλ που είναι οι Τραπεζίτες που κάνουν καρτέλ εναντίον του κοινωνικού συνόλου .Γι' αυτό λοιπόν ζουζουνάκι βάλε μία φωνούλα παραπάνω και που ξέρεις όλο και κάποιος θα βρεθεί να θέλει να χαρίσει τις μετοχές της ΕΤΕ για να γίνει ξανά κρατική Τράπεζα . Αμέσως μετά οι σύντροφοι του Σύριζα με έφοδο , στα χειμερινά ανάκτορα , συγνώμη στα γραφεία της Τράπεζας θα γίνουν τραπεζικοί υπάλληλοι και τότε η επανάσταση θα γίνει πραγματικότητα ουάου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: