Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Jim Rogers: Λάθος κίνηση η διάσωση τραπεζών

Οι κυβερνήσεις ανά την υφήλιο θα έπρεπε να αφήσουν τις προβληματικές τράπεζες να καταρρεύσουν και όχι να τις στηρίξουν, σύμφωνα με τον επιτυχημένο επενδυτή κ. Jim Rogers.

Σε συνέντευξή του στο BBC ο κ. Rogers υποστήριξε ότι δεν «φθονεί» τις τράπεζες που κατόρθωσαν, πλέον, να επιστρέψουν σε κερδοφόρα πορεία, καθώς το ορθότερο θα ήταν να είχαν αφεθεί να καταρρεύσουν και όχι οι κυβερνήσεις να τους δώσουν χρήματα των φορολογούμενων για να τις σώσουν.

«Ο καπιταλισμός δεν είναι αυτό το πολιτικό σύστημα που «επιτρέπει» τις πτωχεύσεις; Είμαι έξαλλος με την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να σώσει αρκετές τράπεζες. Το ορθό θα ήταν όλοι αυτοί να βρίσκονται, πλέον, εκτός αγορών», τόνισε ο κ. Rogers.

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/528749/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Τι κρίμα , μαζί με τις Τράπεζες θα είχαμε τελειώσει και με την Αμερική αλλά ποτέ δεν είναι αργά .Κοντός ψαλμός (τον χειμώνα) Αλελούϊα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: