Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Τα Ταμεία χρειάζονται άλλα 4,7 δισ.

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται τα ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς οι δαπάνες συνεχίζουν να αυξάνονται με υψηλούς ρυθμούς, ενώ τα έσοδα υποχωρούν αφενός μεν λόγω της κάμψης της απασχόλησης, αφετέρου δε λόγω της εισφοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων στους ασφαλιστικούς φορείς, τα Ταμεία θα χρειαστούν επιχορήγηση 4,7 δισ. ευρώ πέραν αυτής που είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Το ποσό εκτινάσσεται στα 5,3 δισ. ευρώ εάν προστεθούν οι υποχρεώσεις του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων προς τους ασφαλισμένους του για την καταβολή του εφάπαξ, που καθυστερεί πλέον των 20 μηνών. Μόνο το ΙΚΑ εκτιμάται ότι έως το τέλος του μήνα θα έχει εισπράξει όλη την επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό (2,6 δισ. ευρώ) και έως το τέλος του έτους θα χρειαστεί άλλα 2 δισεκατομμύρια για να καταβάλει τις συντάξεις.

Την ίδια ώρα οι υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τα Ταμεία έχουν ανέλθει στο ιλιγγιώδες ποσό των 12,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η συνολική εισφοροδιαφυγή εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η φαρμακευτική δαπάνη αυξάνεται με ρυθμό 20% ετησίως.

Οι βουλευτές

Την καταβολή των ασφαλιστικών τους εισφορών από τον προϋπολογισμό της Βουλής, παρά την κατάργηση του ασυμβίβαστου, διεκδικούν, κατά τρόπο που προκαλεί, οι βουλευτές με τροπολογία που κατατέθηκε σε άσχετο, ως συνήθως, νομοσχέδιο, αξιώνοντας μάλιστα να έχει και αναδρομική ισχύ.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100053_17/07/2009_322520
Σημ.axinosp:Πολιτικοί νύχτα θα φύγετε για Ελβετία με τα καλά που έχετε κάνει στην Ελλάδα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: