Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ξεκινά περίοδος αποπληθωρισμού;

Πτωτικά κινήθηκαν, για πρώτη φορά από την αρχή καταγραφής των στοιχείων, οι τιμές καταναλωτή στην Ευρωζώνη τον Ιούνιο, εγκανιάζοντας -σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας- μια βραχυπρόθεσμη περίοδο αποπληθωρισμού.

Αναλυτικά, ο δείκτης τιμών καταναλωτή σημείωσε άνοδο 0,2% σε μηνιαία βάση, υποχώρησε ωστόσο κατά 0,1% σε ετήσια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Τον προηγούμενο μήνα, ο δείκτης είχε αυξηθεί 0,1% στο μήνα, παραμένοντας αμετάβλητος σε επίπεδο δωδεκαμήνου.

Τα στοιχεία ήταν ανάλογα των συγκλινουσών εκτιμήσεων, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires. Επίσης τα ετήσια στοιχεία παρέμειναν αμετάβλητα σε σχέση με τις προσωρινές εκτιμήσεις του Ιουνίου.

Ο δομικός δείκτης τιμών καταναλωτή -από τον οποίο εξαιρούνται οι ευμετάβλητες τιμές ενέργειας, τροφίμων και ποτών- υποχώρησε 0,1% σε μηνιαία βάση, οδηγώντας τον ετήσιο δομικό πληθωρισμό στο 1,4%, από 1,5% τον προηγούμενο μήνα.

Η έκθεση της Eurostat δείχνει ότι η ετήσια πτώση των τιμών καταναλωτή τον Ιούνιο προκλήθηκε κυρίως από την υποχώρηση των τιμών καυσίμων μεταφορών (-18,8%) αλλά και τη μείωση του κόστους του πετρελαίου θέρμανσης (-39,3%). Σε μικρότερο βαθμό συνέβαλε η υποχώρηση των τιμών γάλατος, τυριού, αυγών και οπτικοακουστικού εξοπλισμού.
http://www.capital.gr/News.asp?id=775927
Σημ.axinosp:Αυτό το βραχυπρόθεσμη περίοδος αποπληθωρισμού πως το συμπεραίνετε ρε λεβέντες της ΕΚΤ αφού είναι για πρώτη φορά από την αρχή καταγραφής των στοιχείων ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: