Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΗΠΑ: "Λουκέτο" σε εφτά ακόμα τράπεζες


Εφτά ακόμα αμερικανικές τράπεζες προστέθηκαν στη λίστα των ιδρυμάτων που υποχρεώθηκαν σε "λουκέτο" στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας των αριθμό τους από τις αρχές του έτους στις 52.

Αξίζει να σημειωθεί πως έξι από αυτές δραστηριοποιούνταν στο Ιλινόις και μία στο Ντάλλας, ενώ το συνολικό κόστος για την Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC), η οποία ανέλαβε την εκποίησή τους, ανήλθε στα 314,3 εκατ. δολ.

Πρόκειται για τις John Warner Bank, Rock River Bank, Elizabeth State Bank, First State Bank of Winchester , First National Bank, Founders Bank και Millennium State Bank.

Από τις παραπάνω τράπεζες η μεγαλύτερη είναι η Founders Bank, η οποία διέθετε πάγια αξίας 962,5 εκατ. δολ. και καταθέσεις 848,9 εκατ. δολ. Τις καταθέσεις της τράπεζας θα αναλάβει η PrivateBank and Trust Co of Chicago.


Σύμφωνα με έρευνα της RBC Capital Markets το Φεβρουάριο, υπολογίζεται πως πάνω από 1.000 τράπεζες αναμένεται να κλείσουν τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, θέτοντας σε κίνδυνο τα κεφάλαια που διαθέτει η FDIC για τις αποζημιώσεις των καταθετών.


Σημ.axinosp:Τώρα φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεται γιατί οι δικοί μας έχουν λυσσάξει για συγχωνεύσεις Τραπεζών !!