Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Αίτημα από Γερμανία για αναστολή ισχύος της Βασιλείας ΙΙ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (Dow Jones) – Πρόταση για αναστολή της ισχύος των κανόνων της Βασιλείας ΙΙ για την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών με στόχο την ενίσχυση των χορηγήσεων κατέθεσε σήμερα η Γερμανία.

Στη μηνιαία συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο Γερμανός υπουργός Per Steinbrueck ανέφερε πως οι κανόνες της Βασιλείας ΙΙ, που υιοθετήθηκαν το 2004, επιδεινώνουν την οικονομική ύφεση, αναγκάζοντας τις τράπεζες να διακρατούν περισσότερα αποθεματικά, τη στιγμή που εταιρείες έχουν έντονη ανάγκη για χρηματοδότηση.

Άλλοι υπουργοί, συμπεριλαμβανομένου και του Σουηδού Anders Borg, ο οποίος προεδρεύει της συνάντησης, διαφώνησαν με την ιδέα του Γερμανού ομολόγου τους.

Οι υπουργοί τελικά συμφώνησαν πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να αναλύσει το θέμα και να ετοιμάσει έκθεση που θα παρουσιαστεί στη συνάντηση που πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου.
http://www.capital.gr/News.asp?id=770659
Σημ.axinosp:Ναι βρε παιδί μου συμφωνώ με τον γερμανό υπουργό , 8% είναι πολλά τα εποπτικά κεφάλαια που πρέπει να έχει μία Τράπεζα και τα υπόλοιπα να είναι λογιστικός αέρας κοπανιστός . Να μην έχει καθόλου εποπτικά κεφάλαια , δηλ. 0% !! Τώρα αν μια εταιρεία δεν μπορεί να αποπληρώσει τον αέρα τον κοπανιστό που της πουλάει η Τράπεζα σαν δάνειο , ε δικαίως να της κατάσχει τα περιουσιακά της στοιχεία και ότι άλλο πάγιο έχει στο όνομά της γιατί του νόμους τους φτιάχνουν μαζί Τραπεζίτες και υπουργοί σαν τον κύριο Per Steinbrueck !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: