Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας για πυρηνικό αφοπλισμό

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ συμφώνησαν στο κείμενο διακήρυξης για τον πυρηνικό αφοπλισμό, η οποία αναμένεται να υπογραφεί από τους προέδρους της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ και των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στη Μόσχα, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

Ο περιορισμός των πυρηνικών οπλοστασίων θα αποτελέσει βασικό θέμα στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα ο πρόεδρος Μεντβέντεφ και ο ομόλογός του των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα που αναμένεται σήμερα στη ρωσική πρωτεύουσα. Στόχος των επαφών είναι σφαιρικότερα η αποκατάσταση των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων που επιδεινώθηκαν σημαντικά υπό την προεδρία του Τζορτζ Μπους.

Μια συμφωνία επετεύχθη στο «κείμενο της διακήρυξης», ανέφερε πηγή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, την οποία επικαλείται το Ιντερφαξ.

Ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει χθες, Κυριακή ότι αναμένει την ανακοίνωση μιας προκαταρκτικής συμφωνίας τη Δευτέρα στη Μόσχα, μεταξύ των προέδρων των ΗΠΑ και της Ρωσίας, που θα επιτρέψει την επίτευξη πριν το τέλος του 2009 μιας τελικής συμφωνίας για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων και μια νέα συνθήκη START.

«Αναμένω να υπάρξει μια ανακοίνωση» δήλωσε στη Μόσχα, ο Γκάρι Σαμόρ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου για τον έλεγχο των εξοπλισμών.

Ομπάμα και Μεντβέντεφ αναμένεται να ανακοινώσουν το πλαίσιο της συμφωνίας απόψε στο Κρεμλίνο, δίνοντας λεπτομερείς οδηγίες στους διαπραγματευτές για να ετοιμάσουν μια συνθήκη, έτοιμη για να υπογραφεί το Δεκέμβριο.

Αμερικανοί και Ρώσοι διεξάγουν διαπραγματεύσεις για μια συνθήκη που θα αντικαταστήσει την START η οποία εκπνέει στις 5 Δεκεμβρίου. Η συνθήκη που υπογράφηκε μερικούς μήνες πριν από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, επέτρεψε τη μείωση στρατηγικών οπλοστασίων των δύο χωρών από 10.000 σε λιγότερες από 6.000 πυρηνικές κεφαλές.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/07/2009_287408
Σημ.axinosp:Το γιατί θέλει ο Ομπάμιας μια νέα συμφωνία με τη Ρωσία για τα πυρηνικά ενώ ακόμα έχει μιλήσει και για κατάργησή τους είναι για ένα και μοναδικό λόγο . Αυτός είναι ότι σε λίγο με την συστημική οικονομική κρίση που περνάει ο πλανήτης , δεν θα μπορεί να τα ελέγξει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: