Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Κίνα: Αύξηση 46% στις πωλήσεις BMW

Κατά 46% αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε ετήσια βάση τον Ιούνιο αυτοκινήτων BMW στην Κίνα.
Ειδικότερα, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 8.033 αυτοκίνητα, εξαιτίας των πωλήσεων των μοντέλων X5 και X6.
Κατά 44% αυξήθηκαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων BMW και Mini στα 8.506.
Οι πωλήσεις των μοντέλων BMW ενισχύθηκαν κατά 25% το πρώτο εξάμηνο, σε ετήσια βάση στα 35.861, ενώ συμπεριλαμβανομένων και των Mini αυξήθηκαν κατά 24% στα 37.627.
Η σειρά 5 εξακολουθεί να είναι η πιο πετυχημένη ακολουθούμενη από τη σειρά 3.
http://www.fmvoice.gr/#2!2!4427
Σημ.axinosp:Οι σύντροφοι του ΚΚΚίνας δεν τους πάει η καρδιά να μην βοηθήσουν τους γερμανούς εργάτες της BMW και της Mercedes γιαυτό αγοράζουν αυτοκίνητα από τις συγκεκριμένες εταιρείες και όχι για κάποιο άλλο λόγο που λένε μερικοί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: