Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Δικαιώθηκαν οι καταθέτες που είχαν επενδύσει σε «τοξικά» προϊόντα της Lehman Brothers

Τον δρόμο για την καταβολή αποζημιώσεων στους 2.000 και πλέον Eλληνες που είχαν επενδύσει σε «τοξικά», υψηλού ρίσκου προϊόντα της Lehman Brothers ανοίγει δικαστική απόφαση-σταθμός του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης το οποίο με την υπ' αριθμ. 19932/09 απόφασή του δικαίωσε καταθέτη της Citibank που παροτρυνάμενος από την τράπεζα αγόρασε προϊόντα της Lehman Brothers.

Το δικαστήριο καταδίκασε τη Citibank και την υποχρέωσε να επιστρέψει στον καταθέτη όλο το κεφάλαιό του και μάλιστα έντοκα ενώ το δικαστήριο προχώρησε περαιτέρω κρίνοντας ότι η απόφασή του είναι προσωρινά εκτελεστή. Η Eνωση Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα δεδομένου ότι αποτελεί δεδικασμένο στη χώρα μας για την ικανοποίηση και των άλλων καταθετών που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη στους οποίους η Citibank διέθεσε τα συγκεκριμένα προϊόντα».

Ο κ. Ν. Πιτσούλης, πρόεδρος της Eνωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers δήλωσε: «Yστερα από τα πρόστιμα που επέβαλε το Ελληνικό Δημόσιο κατά της Citibank αλλά και μετά την αποστολή της υπόθεσης στην Εισαγγελία από την Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή για την διερεύνηση των ποινικά κολάσιμων πράξεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Citibank, έρχεται σήμερα η πρώτη απόφαση της δικαιοσύνης η οποία επιβάλλει στην τράπεζα να επιστρέψει σε καταθέτη της όλο το κεφάλαιό του και μάλιστα εντόκως.

Με το δικαστήριο αυτό κλείνει ο κύκλος ενός αγώνα ο οποίος ξεκίνησε τον Δεκέμβρη για την επιστροφή των χρημάτων όλων των καταθετών της Citibank που επένδυσαν σε ομόλογα της Lehman Brothers. Η νίκη μας είναι συντριπτική κατά της Citibank και δίνει ένα μήνυμα για την ασυδοσία των τραπεζών στη χώρα μας».

http://www.express.gr/news/finance/186862oz_20090702186862.php3
Σημ.axinosp:Για να δούμε θα βάλουν μυαλό οι μάγκες που νομίζουν ότι βρέχει λεφτά στο Αμέρικα ή θα περιμένουμε καινούργιους συλλόγους εξαπατηθέντων από Τράπεζες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: