Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ξέπλυμα χρήματος με τις ευλογίες του ραβίνου

Δήμαρχοι, ραβίνοι και έμποροι ανθρώπινων οργάνων σε ένα κύκλωμα που ξέπλενε βρώμικο χρήμα. Το Νιου Τζέρσι δίκαια θεωρείται η αμερικανική πρωτεύουσα της διαφθοράς. Το οργανωμένο έγκλημα της πόλης, εξάλλου, ενέπνευσε τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «The Sopranos». Ωστόσο, τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το κύκλωμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος που έπεσε αυτές τις ημέρες στα χέρια του FBI, ξεπερνούν τη φαντασία κάθε σεναριογράφου.

Έπειτα από έρευνες 10 ετών, το FBI συνέλαβε χθες 44 άτομα, μεταξύ των οποίων οι δήμαρχοι των πόλεων Hoboken, Secaucus και Ridgefield, ένας αντιδήμαρχος, μέλη των δημοτικών συμβουλίων, άλλοι πολιτικοί, στελέχη της δημόσιας διοίκησης, ακόμα και ραβίνοι.

«Το πρόβλημα διαφθοράς του Νιου Τζέρσι είναι ένα από τα χειρότερα, εάν όχι το χειρότερο στη χώρα. Έχει ενσωματωθεί στην πολιτική κουλτούρα του Νιου Τζέρσι», δήλωσε ειδικός πράκτορας του FBI που ασχολείται με το έγκλημα λευκού κολάρου και τη διαφθορά. «Η διαφθορά είναι σαν τον καρκίνο», τόνισε.

Η αστυνομία μπόρεσε να αποκαλύψει τη δράση του κυκλώματος με τη βοήθεια ενός πληροφοριοδότη, ο οποίος είχε συλληφθεί για τραπεζική απάτη του 2006 και συμφώνησε τότε να παίξει το ρόλο του μυστικού πράκτορα. Εμφανιζόταν ως κατασκευαστής και δωροδοκούσε τις αρχές, προκειμένου να εξασφαλίσει άδειες για έργα καθώς και συμβόλαια του δημοσίου.

Τα μέλη του κυκλώματος «λαδώνονταν» για να εκδίδουν άδειες, για να επιταχύνουν έργα και να κάνουν κάθε λογής «χάρες». Επιπλέον, χρησιμοποιούσαν ραβίνους προκειμένου να ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων. Μέσω του κυκλώματος αυτού υπολογίζεται ότι νομιμοποιήθηκαν παράνομα έσοδα 3 εκατ. δολαρίων από τον Ιούνιο του 2007 έως τον Ιούλιο του 2009.

Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται ακόμα και για παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. «Δουλειά του ήταν να πλησιάζει ευάλωτους ανθρώπους ζητώντας τους να πουλήσουν το νεφρό τους για 10.000 δολάρια. Στη συνέχεια, εκείνος έβρισκε αγοραστές αντί 160.000 δολαρίων», είπε η αστυνομία.

Οι συναντήσεις των μελών του κυκλώματος, σαν βγαλμένες από σκηνές μαφιόζικης ταινίας, γίνονταν σε εστιατόρια, πάρκινγκ, ακόμα και τουαλέτες.
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=75242
Σημ.axinosp:Αίσχος, ντροπή μας αντιγράφουν και οι Αμερικάνοι σαν χώρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: