Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Η τράπεζα...εξαφανίστηκε!

Συνέβη. Επιτήδειοι που είχαν βάλει στόχο το εύκολο κέρδος, άνοιξαν μια τράπεζα στα σύνορα Ουγκάντας - Κένυας, συγκέντρωσαν τις καταθέσεις και ύστερα από δύο μήνες έγιναν καπνός.

Η τράπεζα Visa Finance Bank άνοιξε τα γραφεία της στην πόλη Μαλάμπα και μέσω της διαφήμισης που έκανε, έγινε ευρύτερα γνωστή στην περιοχή μεταξύ των εμπόρων και των αγροτών.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι μικροκαταθέτες, συνέρευσαν στην τράπεζα και κατέθεσαν συνολικά 100.000 δολάρια. Όταν όμως εμφανίστηκαν για να εισπράξουν τα χρήματά τους, το μόνο που βρήκαν στην τράπεζα ήταν ένα σημείωμα: «Λυπούμαστε, η τράπεζα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη περιοχή».

Οι επιτήδειοι είχαν πληρώσει για το φαγητό, το νοίκι και τις διαφημίσεις με πλαστές επιταγές.

Όταν έγινε αντιληπτό πως ήταν πλαστές, είχαν προλάβει και είχαν φύγει.

Το μόνο που έχει μείνει πλέον στα γραφεία της Τράπεζας είναι οι καρέκλες. Τα ταμεία, ακόμη και τα χαλιά, είχαν εξαφανιστεί.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4528140&ct=2
Σημ.axinosp:Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: