Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Μεγάλη πτώση και ανησυχία στη Wall


Με απώλειες άνω του 2% κινούνται οι βασικοί δείκτες στη Wall Street στις συναλλαγές της Πέμπτης, μετά τα απογοητευτικά στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για τις αμερικανικές αγορές εργασίας.


Η αμερικανική οικονομία έχασε άλλες 467.000 θέσεις εργασίας τον Ιούνιο, αιφνιδιάζοντας τους αναλυτές που έκαναν λόγο για απώλειες κοντά στις 350.000 σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires. Τον προηγούμενο μήνα χάθηκαν 322.000 θέσεις εργασίας, ενώ από την έρναρξη της ύφεσης τον Δεκέμβριο του 2007 εκτιμάται ότι η αμερικανική οικονομία έχει χάσει 6,5 εκατ. θέσεις εργασίας.

Ο δείκτης ανεργίας αναρριχήθηκε στο 9,5% τον Ιούνιο, ήτοι στα υψηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο του 1983, από 9,4% τον προηγούμενο μήνα. Οι οικονομολόγοι εκτιμούσαν ότι ο δείκτης θα διαμορφωθεί στο 9,6%.
http://www.capital.gr/Wall.asp?id=768406

Δεν υπάρχουν σχόλια: