Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Δημοσκόπηση ALCO: 6-8 στους 10-μας κυβερνούν πουλημένα όργανα ξένων συμφερόντων.Η οργή και η αγανάκτηση αλλάζουν συσχετισμούς δυνάμεων.

Όπως είχα επισημάνει πρόσφατα, ως αποτέλεσμα της επικοινωνίας μου με χιλιάδες κόσμου, ποτέ δεν υπήρξε πιο απονομιμοποιημένη πολιτική ηγεσία, όπως αυτή του νυν κατάπτυστου καθεστώτος κατοχής-δωσίλογων με επικεφαλής έναν αδίστακτο δοτό διεθνή τραπεζίτη.
Κανείς απ' τους ιθύνοντες του καθεστώτος δεν τολμά να έλθει σε άμεση επαφή-επικοινωνία με το λαό.
Τώρα οι διαπιστώσεις αυτές επιβεβαιώνονται αδιαμφισβήτητα και δημοσκοπικά, από μεγάλη έρευνα της ALCO:

8 στους 10 Έλληνες: «Ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία ο Παπανδρέου»! 
6 στους 10: τα ξένα συμφέροντα υπηρετεί ο Λ. Παπαδήμος! 

6 στους 10: ο Σαμαράς ταυτίστηκε με το μνημόνιο. 
newsbomb

Τις τελευταίες δεκαετίες διαμορφώθηκε ένα ισχυρό ρεύμα στον κόσμο της διανοητικής εργασίας (της πανεπιστημιακής συμπεριλαμβανομένης), χαρακτηριστικό του οποίου ήταν η προθυμία συστράτευσης με τους εκάστοτε οικονομικά και πολιτικά ισχυρούς, προς ίδιον όφελος (με σκοπιμότητες οικονομικού συμφέροντος, καριερισμού, αρχομανίας κ.ο.κ.).
Επειδή μέχρι πρότινος, το καθεστώς έδειχνε αμετάβλητο, σε κάποιους έγινε η “προθυμία” αυτή δευτέρα φύσις...
Τώρα όλοι αυτοί είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν το δράμα που βιώνουν:
Ποιόν θα γλύφουν και θα υπηρετούν με υπερβάλλοντα ζήλο;
Η οργή και η αγανάκτηση μορφοποιείται σε μετρήσιμους συσχετισμούς δυνάμεων.
Συσχετισμών που υπερβαίνουν κατά πολύ τις μέχρι πρότινος παγιωμένες δομές εκπροσώπησης στο κοινοβουλευτικό παίγνιο του καθεστώτος.
Ο εν εξελίξει κοινωνικός πόλεμος καταρρίπτει τις αυταπάτες και τα προσωπεία των κατ' επάγγελμα και κατά συρροήν απατεώνων.
Η αξίωση για τιμωρία και λογοδοσία των υπευθύνων για τον κοινωνικό πόλεμο εναντίον του λαού γίνεται καθολική και διαλαμβάνει τον ευρύτερο περίγυρο των κατά τόπους προθύμων.
Το κόμμα της φράου Άννας -οραματίστριας της μετατροπής των ΑΕΙ σε αγοραία στρατόπεδα συγκέντρωσης- αγωνίζεται δημοσκοπικά για την 3η θέση, πίσω και από το ΚΚΕ!
Και όμως βρίσκονται άτομα, που εμμένουν στην παντίοις τρόποις εφαρμογή του πλήρως απονομιμοποιημένου στη συνείδηση της πανεπιστημιακής κοινότητας πραξικοπηματικού νόμου 4009/2011, δια των “εκλογών” εσωτερικών μελών του Δ.Σ., σαν να μη συνέβη τίποτε...
Να είστε καλά
Δ. Πατέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: