Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Στη γραμμή του ΓΑΠ ο Παπαδήμος! «Απειλεί» με εκλογές τη Δευτέρα!«Ή υπογράφετε ή αποχωρώ» φέρεται να είναι το μήνυμα Παπαδήμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.
Στο επίκεντρο μπαίνουν τα εργασιακά, αφού οι κοινωνικοί φορείς από τη μια δεν αποφάσισαν αυτά που ήθελε ο Παπαδήμος, ενώ και οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν βάλει τις δικές τους «κόκκινες γραμμές» για τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.
Ο πρωθυπουργός φέρεται μάλιστα να απειλεί ακόμα και με εκλογές, υποστηρίζοντας ότι αν στην αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν υπάρξει συμφωνία (και δεν υπογράψουν στις απαιτήσεις της τρόικα) τότε είναι διατεθειμένος να πάρει ..το καπελάκι του και να αποχωρήσει!
Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν δεν βρεθεί λύση, να πάει τη Δευτέρα το πρωί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να δώσει εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης…!
Κάποιος ακολουθεί τις Παπανδρεϊκές πολιτικές ή μας φαίνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: