Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος των νησιών Μαλδίβες


Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος των νησιών ΜαλδίβεςΥπό την πίεση αντιδράσεων o πρόεδρος των νησιών Μαλδίβες, Μοχάμεντ Νασίντ, παραιτήθηκε με διάγγελμά του στην τηλεόραση της χώρας, μετά τις διαδηλώσεις που οδήγησαν σε ανταρσία της αστυνομίας. Είχε προηγηθεί κατάληψη από στασιαστές αστυνομικούς των εγκαταστάσεων της κρατικής τηλεόρασης στις Μαλδίβες.
Στο διάγγελμά του ο Μ.Νασίντ ανακοίνωσε ότι παραχωρεί την εξουσία στον αντιπρόεδρο της χώρας, Μοχάμεντ Γουαχίντ Χασάν Μανίκ.
Ο Νασίντ δήλωσε ότι το να παραμείνει στην εξουσία θα οδηγούσε στην χρήση βίας εναντίον του λαού του.
Ο Νασίντ κέρδισε πανηγυρικά στις εκλογές του 2008. Ωστόσο, δέχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης για τη σύλληψη ενός δικαστή που ο Νασίντ κατηγορούσε ότι συνεργάζεται με τον πρώην πρόεδρο των νησιών Μαουμούν Αμπντούλ Γκεϊούμ, ο οποίος κυβερνούσε τη χώρα για 30 χρόνια.
Στασιαστές αστυνομικοί κατέλαβαν την Τρίτη την κρατική τηλεόραση και μετέδωσαν εκκλήσεις προς τον λαό να βγει στους δρόμους για να ανατρέψει τον πρόεδρο Μ.Νασίντ, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν έξω από το αρχηγείο του στρατού, μαζί με αστυνομικούς και ορισμένους στρατιώτες που αψήφησαν τις διαταγές για τη διάλυση της διαδήλωσης της αντιπολίτευσης.
Σημ.axinosp:Τα ύστερα του κόσμου οι μπάτσοι καταλαμβάνουν δημόσιες τηλεοράσεις που σε μας στην Ελλάδα το κάνουν φοιτητές τουλάχιστον αριστεροί και καλούν τον κόσμο σε συμπαράσταση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: