Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

"Η σημερινή σκληρή πραγματικότητα θα μας φαινόταν παράδεισος μπροστά στην κόλαση της δραχμής"



Για την πλέον κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης μιλάει ο πρόεδρος του ΣΕΒ υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να δώσει τη μάχη με σταθερότητα και αξιοπρέπεια.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δασκαλόπουλου:

«Είναι η πιο κρίσιμη στιγμή μιας διαπραγμάτευσης, μιας μάχης που η χώρα πρέπει να δώσει με σταθερότητα και αξιοπρέπεια. Παράλληλα, όμως, αισθάνομαι χρέος...

...μου να υπογραμμίσω ότι μία χρεοκοπία θα καταδίκαζε τον τόπο σε μια εφιαλτική κατάσταση, την οποία ο πολύς κόσμος δεν μπορεί ούτε να φανταστεί. Η σκληρή πραγματικότητα, που σήμερα βιώνουμε θα μας φαινόταν παράδεισος, αν βρεθούμε στην κόλαση της δραχμής».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Παρά την αδυναμία του πολιτικού μας συστήματος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν πρέπει να κερδίσει τη μάχη η συμμορία της Δραχμής.
Σημ.axinosp:Ο πανικός τους δεν κρύβεται με τίποτα, δείτε τη φάτσα του μαλάκα του Δασκαλόπουλου και θα καταλάβετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: