Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

«Ή πεθαίνει η κυβέρνηση Παπαδήμου, ή πεθαίνει η Ελλάδα. Και τα δυο δεν μπορούν να ζήσουν...»


Του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Για τις 14.30 το μεσημέρι είχε οριστεί – μέχρι νεοτέρας αναβολής – η συνάντηση των τριών κυβερνητικών συνεταίρων με τον «πρωθυπουργό». Και τα μόνα δεδομένα που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι είναι τα εκβιαστικά διλήμματα που βάζει ο υπάλληλος της Τρόικα Λ. Παπαδήμος, τα οποία «άδειασε» χθες ακόμη και ο εκπρόσωπος της κομισιόν. Η αναβολή τελικά ήρθε για τον... σοβαρότατο λόγο μιας κομματικής υποχρέωσης του ενός εκ των τριών  συνεταίρων. Εν καιρώ κρίσης ο κ. Καρατζαφέρης προέταξε την ανάγκη να παραστεί σε κομματικό παρτι στη συμπρωτεύουσα. Κι έτσι η σύνοδος μετατέθηκε για αύριο το μεσημέρι, Θεού θέλοντος και κομματικών πάρτι επιτρεπόντων...


«Η συμφωνείτε να ολοκληρώσουμε την καταστροφή της Ελλάδος, με αιμοσταγή μέτρα, ή παραιτούμαι», διαρρέει ο κυνικός τραπεζίτης και οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται ένα βήμα πριν την υπογραφή στο πλήρες ξεπούλημα της χώρας. Το ενδεχόμενο να πεθάνει σήμερα αυτό το κυβερνητικό τερατούργημα που γεννήθηκε, ύστερα από διαδοχικές παραβιάσεις του Συντάγματος και με ευθύνη του προέδρου της Δημοκρατίας, υπάρχει, όπως όμως και η πιθανότητα της ολοκλήρωσης της προδοσίας από τους εταίρους του κυβερνητικού θιάσου...
Χαρακτηριστική της έντασης που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό ήταν η χθεσινή -άκρως περίεργη -κόντρα Παπαδήμου -ΝΔ με το πρωθυπουργικό περιβάλλον να διαρρέει ότι ο πρωθυπουργός θα παραιτηθεί αν κάποιο από τα κόμματα διαφωνήσει στο κείμενο της συμφωνίας που θα παρουσιάσει και την ΝΔ να απαντά -μέσω ...κύκλων- καλώντας τον πρωθυπουργό να αφήσει τους εκβιασμούς προς τα πολιτικά κόμματα που τον στηρίζουν και να είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα κι όχι προς το εσωτερικό της χώρας.
Φαίνεται τελικά πως αυτός ο δοτός πρωθυπουργός αντί να διαπραγματεύεται με την Τρόικα για λογαριασμό της Ελλάδας, διαπραγματεύεται με την Ελλάδα για λογαριασμό της Τρόικας ...
Ένα είναι, όπως ως χθες το βράδυ έλεγαν και βουλευτές τόσο του ΠΑ. ΣΟ. Κ. όσο και της ΝΔ, το πραγματικό δίλημμα είναι : «Ή πεθαίνει η κυβέρνηση Παπαδήμου, ή πεθαίνει η Ελλάδα. Και τα δυο δεν μπορούν να ζήσουν...»
newstrap
Σημ.axinosp:Επειδή ως γνωστόν η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, ετοιμαστείτε για την κηδεία της κυβέρνησης Παπαδήμου, με ότι σημαίνει αυτό !!

1 σχόλιο:

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

Αφήστε τους προδότες να γίνουν αιμοσταγείς.

...Όσο μεγαλύτερη η τρομοκρατία και η βία σε βάρος των πολιτών,

... τόσο πιο αμείλικτο το λαϊκό δικαστήριο !

ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ !!!