Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μπροστάρη τον Θεοδωράκη θέλει ο Καμμένος για το κόμμα του


Tη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με σκοπό την ευρύτερη συνεργασία επανέλαβε ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος ζήτησε από τον Μίκη Θεοδωράκη να είναι ο «μπροστάρης» στην προσπάθεια.
Σε συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη ο κ.Καμμένος του εξέφρασε αυτή την επιθυμία του, ώστε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης να είναι αυτός που θα συμβολίσει την ενότητα σε ένα πανελλήνιο μέτωπο που θα συγκροτήσουν τα διάφορα νέα μικρά κόμματα- κινημάτα πολιτών, τα οποία τάσσονται ενάντια στο μνημόνιο και στο οποίο θα συμμετέχει και το κόμμα του ανεξάρτητου βουλευτή.


Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον «Real fm 97,8» χαρακτήρισε ως «κακοστημένο θέατρο» τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της τρόικα με την κυβέρνηση. «Είναι απίστευτο το ότι έχουν πάρει μια απόφαση, την έχουν υπογράψει από το Σάββατο το βράδυ και προσπαθούν να πείσουν ότι δήθεν μάχονται για το καλό του ελληνικού λαού».
Κάλεσε τον ελληνικό λαό «να αμφισβητήσει ευθέως την παράνομη αυτή κυβέρνηση, την αντισυνταγματική αυτή κυβέρνηση και να δώσει ένα σαφές μήνυμα, και προς τους βουλευτές που θα τους καλέσουν προκειμένου να νομιμοποιήσουν αυτές τις παράνομες και αντισυνταγματικές συμφωνίες, ότι από εδώ και πέρα έχουν προσωπική ευθύνη για ότι ψηφίσουν».
Σημ.axinosp:Άντε να δούμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: