Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Liberation : «Ευτυχής αυτός που, ως Έλλην βουλευτής, συμμετέχει στο πλιάτσικο»


 Image«Δεν είναι σύμπτωση που οι έλληνες διαδηλωτές φωνάζουν “κλέφτες” περνώντας μπροστά από το Κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος», αναφέρει σε άρθρο του στο blog του ο αναταποκριτής της γαλλικής εφημερίδας «Liberation» στις Βρυξέλλες. 

«Ξέρετε ότι οι 300 της ελληνικής Βουλής είναι από τους καλύτερα πληρωμένους στην Ευρώπη; Ότι αρνούνται να δεχτούν μειώσεις των αμοιβών τους τη ίδια στιγμή που δε διστάζουν να πετσοκόψουν τα εισοδήματα των συμπατριωτών τους; Πολύ ιδιάζουσα αίσθηση αλληλεγγύης».

Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος οι έλληνες βουλευτές είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους στην Ευρώπη, έχοντας και πολλά προνόμια ενώ όσον αφορά το πόθεν έσχες τους είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν εύπορους συζύγους και συγγενείς. «Ευτυχής αυτός που, ως Έλλην βουλευτής, συμμετέχει στο πλιάτσικο», είναι η πιο χαρακτηριστική φράση του κειμένου στο ιστολόγιο της Liberation.Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μέση καθαρή αμοιβή ενός Έλληνα βουλευτή ξεπερνά τα 8.500 ευρώ το μήνα.

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα, κάνει στους πολιτικούς αρχηγούς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΔΗΣΥ αλλά και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Σημ. axinosp:Λίγα τα ψωμιά σας τομάρια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: